Brabantse warmte (lees: hitte) en gezelligheid. 

IMG_1229d

NK Run-Bike-Run Hoogerheide (6 mei 2018)

Afgelopen weekend racete Anneloes, Marleen en Rosaline (één van) hun eerste run bike runs. Hoe dat was? Één woord: HEET. Rond 9:45 uur vertrokken de dames vanuit Amsterdam naar het immer gezellige Brabant. Begeleid door carnavalsmuziek maakten zij zich klaar: licentie laten zien, fiets neerzetten en even wat inlopen.

Warmlopen kon je het niet noemen, want het was zo’n 26 graden. Muziek die de Efteling zeker niet zou misstaan begeleidt ze de laatste minuut tot het startschot.

PAM! We zijn los! Het parcours dat de dames wachtte was 2×1.25km (run 1), 4x 5km (bike), 4×1.25 (run 2). En dat was niet het enige: 6 maal moest een trap van 44 treden bedwongen worden in het hardloopparcours. Voor de oplettende lezer zo’n 264 treden in totaal (check het filmpje hier voor deze beenkiller vanaf 3:55).

Na de eerste run sprongen zij soepel (bedankt Mareille en friends voor de wisseltraining!) op de fiets. Een heuvelachtig parcours wachtte, wat je niet zou verwachten zo vlak (^^ woordgrap) naast zeeland. De heuvels in het fietsparcours werden 4 maal getemd en een laatste wissel wachtte, ook deze hadden ze met Mareille en friends geoefend en ging goed!

De laatste 4 rondjes hardlopen (en traplopen) waren killing, maar een immens groot ijsje wachtte de dames bij de finish. Gert die mee deed bij het NK run-bike-run voor de heren wachtte hen nog even op, en terwijl zij genoten van hun ijs, trotseerde hij het parcours!

Het was warm, erg warm, maar leuk, heel leuk! We did it!

Resultaat: 7e als team in een zeer sterk (NK) veld. Bekijk hier de uitslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *