Ben jij ook zo trots dat je namens De Dolfijn uit mag komen bij wedstrijden? Bestel dan sowieso je eigen Dolfijn trisuit. Wist je dat je ook loop en fietskleding van De Dolfijn kunt bestellen. Alles is A kwaliteit tegen inkoopsprijs. Leuk om herkent te worden en niet duur!

Hoe werkt dit?

 1. Passen 
  De passessies zijn na de zwemtrainingen in het clubhuis van De Dolfijn. De kantine is op de eerste verdieping van het Sloterparkbad. Loop langs de kleedkamers, alleen dan rechtdoor de gang door.
  Passessies:

  1. Maandag 20 augustus – 20.15 uur
  2. Dinsdag 21 augustus – 20.45 uur
  3. Zaterdag 25 augustus – 11.30 uur
  4. Maandag 27 augustus – 21.30 uur
  5. Dinsdag 28 augustus – 20.45 uur
 2. Bestellen ( 3 x per jaar)
  Als je weet wat je wilt hebben en welke maat ga je via de Dolfijn website naar de webshop. Door je te registreren met een email adres en een wachtwoord kun je vervolgens je eigen bestelling plaatsen en direct eenvoudig afrekenen.
  We hebben ook nog een kleine kleding voorraad. Zie de lijst hieronder. Schrijf je in tijdens de pas momenten (op=op).
 3. Afhalen (10 weken levertijd)
  Zodra de kleding binnen is, ontvang je een bericht. Jouw nieuwe kledingset ligt dan klaar bij Cor Mantel 2 wielers. Let op! Neem je factuur mee!

Belangrijk

 1. Er zijn 3 bestelmomenten per jaar: 30 april, 31 augustus & 31 december. Zorg ervoor dat jij op tijd je bestelling hebt geplaatst via de webshop.
 2. De Levertijd is ongeveer 10 weken. Conform onderstaand voorbeeld.
  Voorbeeld: Het bestelmoment is in dit voorbeeld 31 augustus. Zorg ervoor dat jij uiterlijk 31 augustus je bestelling hebt geplaatst en betaald via de webshop. De levering wordt ongeveer 10 weken later verwacht. Rond 9 november. Heb jij je bestelling al op 14 juli geplaatst, dan komt deze niet eerder. Ook deze bestelling komt rond 9 november binnen
 3. Ruilen
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Jij hebt zelf de kleding gepast en besteld. Indien je iets niet gebruikt, of het blijkt toch niet de juiste maat te zijn adviseren wij je deze aan een andere Dolfijn door te verkopen
 4. Defecten
  Indien een kledingstuk bij levering defect is, kan dit worden geretourneerd waarnaar je een nieuwe ontvangt. Je kunt hiervoor een mail sturen naar leden@dolfijntriathlon.nl.
Bestel moment Verwachte levering (+/- 10 weken)
31-8-2018  9-11-2018
31-12-2018 11-3-2019

Dolfijn trisuit ontwerp

Kleding voorraad de Dolfijn

Hieronder de kledingstukken die we op voorraad hebben. Het zou kunnen dat deze lijst niet altijd up-to-date is. Tijdens passessies kun je hierop in tekenen.

Trisuit Race L – uitverkocht
Trisuit Race M – uitverkocht
Trisuit Race XXS
Trisuit Race XL – uitverkocht
Trisuit Basis S
Trisuit Basis XS – uitverkocht
Arm warmers 1 x S-M
Beenwarmers S-M
Fietsbroek kort 1 x M
Fietsbroek lang (vrouwen) XS
Fietsshirt kort XS
Fietsshirt kort M
Fietsshirt lang 2 x XS
Wind vest M