WhatsApp Image 2018-06-12 at 21.54.30

Wel wat gemengde gevoelens met Weert (1eDivisie dames)

Aan de start deze keer Marleen van den Broek, Margreet van Marle, Janneke Sinnige en ikzelf (Marijke). Ik laat graag de eer aan de jongere garde, maar als er links en rechts wat kandidaten afvallen: andere wedstrijd, gebroken teen, nog niet fit, werkverplichtingen dan ben ik graag bereid om te starten. Wel wat gemengde gevoelens met Weert….. 2 keer daar een Eredivisie Triathlon gedaan en beide keren haalde één van de teamleden de finish niet. Dus genoeg reden om die ervaring weg te poetsen.

Lees verder “Wel wat gemengde gevoelens met Weert (1eDivisie dames)”

IMG_1229d

Brabantse warmte (lees: hitte) en gezelligheid. 

NK Run-Bike-Run Hoogerheide (6 mei 2018)

Afgelopen weekend racete Anneloes, Marleen en Rosaline (één van) hun eerste run bike runs. Hoe dat was? Één woord: HEET. Rond 9:45 uur vertrokken de dames vanuit Amsterdam naar het immer gezellige Brabant. Begeleid door carnavalsmuziek maakten zij zich klaar: licentie laten zien, fiets neerzetten en even wat inlopen.

Lees verder “Brabantse warmte (lees: hitte) en gezelligheid. “

RBR - dames

Tweede run-bike-run competitiewedstrijd in Geel (België)

 

Op de eerste prachtige zomerdag van 2018 zetten Marleen van den Broek, Corine Nelen en Anneloes van Brummelen koers richting het zonnige zuiden. De tweede wedstrijd in de run-bike-run serie ging namelijk van start in Geel (België, net over de grens). Het was nog even onwennig om ’s ochtends niet in een dikke winterjas naar buiten te hoeven, een trisuit was genoeg met de heerlijke voorspelde 20 graden (yes het seizoen is nu écht begonnen!).

Lees verder “Tweede run-bike-run competitiewedstrijd in Geel (België)”

duathlon

Oefenen op snelheid tijdens de Run Bike Run teamrelay

Ter voorbereiding van het triathlonseizoen komen we met de divisie dames ook uit in de run-bike-runseries. Op 31 maart stond de eerste wedstrijd op het programma. Dit was een teamrelay, waarbij elke deelnemer in estafettevorm 2,5 km hardlopend, 9,5 km fietsend en nog een afsluitende kilometer lopend moest afleggen.

Lees verder “Oefenen op snelheid tijdens de Run Bike Run teamrelay”

IMG_20180318_153142_603

Als starten al een prestatie op zich is.

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het seizoen, een Run-Bike-Run, op het programma in Hilversum. Doordat er een gevoelstemperatuur van -15 was voorspeld, werd het fietsen ingekort naar 12 km en waren er een aantal afzeggingen.
Maar de dames van De Dolfijn trokken zich daar niets van aan: Anna Mersmann, Margreet van Marle, Kirsten van de Ruit, Ingrid Hissink en Dieuwertje Bax stonden WEL aan de start.

Lees verder “Als starten al een prestatie op zich is.”