Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koppeltraining

maandag, juli 8 @ 18:45 - 20:30

Beste Dolfijners,

Voor de eerste- en eredivisionisten is het zomerstop (althans voor de divisie-wedstrijden), maar de Dolfijners van de andere divisies mogen voor de vakantie nog één keer aan de bak voor een sprint triatlon. En ook buiten de divisies om is de triatlonkalender nog overvol de komende weken.

Daarom organiseren Magreet van Marle en ondergetekende op 8 juli een triatlon-specifieke training voor alle Dolfijnen!
We verzamelen om 18.45 bij de Ouderkerkerplas. Om 19.00 beginnen we met wat oefeningen en tips voor de fiets-loopwissel. Daarna gaan we de wissels in de praktijk brengen met twee mini-triatlons. Het tempo mag je zelf bepalen: je kunt volle bak gaan of het wat rustiger aan doen. Dat hangt ook af van wat voor jou een goede wedstrijdvoorbereiding is. De training is rond 20.30 afgelopen, dan kunnen we (gezamenlijk) weer terug fietsen richting Amsterdam.

Mooie kans dus om je wisselskills te verbeteren en de overgangen weer een keer te trainen terwijl je geen zorgen hoeft te maken dat je spullen onbeheerd staan (daar letten wij op).

Hoe meer Dolfijn-zielen, hoe meer vreugd! Als je mee wil trainen, zorg dan dat je:
– je via dit facebook-event aanmeldt (dan weten wij op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen)
– alle spullen meeneemt die je nodig hebt om een triathlon te doen (trisuit, badmuts, zwembril, eventueel wetsuit (maar het water is waarschijnlijk warm genoeg om zonder te zwemmen), fiets, helm, fietsschoenen, elastiekjes en loopschoenen.

Tot 8 juli!

Marleen & Margreet

Gegevens

Datum:
maandag, juli 8
Tijd:
18:45 - 20:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Dolfijn Triathlon

Locatie

Ouderkerkerplas
Aandewind 1
Ouderkerk aan de Amstel, Nederland
+ Google Maps