Mareille Veenman

Naam: Mareille Veenman

Discipline: Open water zwemtrainer

Waarom ben jij trainer bij De Dolfijn: Als open water zwemcoach, vanuit mijn eigen bedrijf Swimsensation, geef ik al open water trainingen in de Sloterplas. En ook als mede-organisator van Open Water Swimming Amsterdam (OWSA), zwem ik al jaren in de Sloterplas.

Op de donderdagavond en zondagochtend waren de Dolfijn, OWSA en Swimsensation al samengevoegd en doken al samen het water in. Dus nu een mooie kans om met gerichte trainingen meer Dolfijnen de technieken, kennis en plezier van het open water zwemmen mee te geven.

Wanneer actief als trainer voor de Dolfijn: Ik ben sinds 2015 zelfstandig zwemtrainer, onder de naam Swimsensation. Internationaal gecertificeerde Total Immersion Swim coach Level 3, inclusief EHBO en Lifeguard diploma’s. Mijn passie ligt bij het open water en zeezwemmen en daarin heb ik mij ook gespecialiseerd. Open water is dan ook ECHT anders dan in een zwembad, en Zeezwemmen is ECHT anders dan open water zwemmen!

Dit seizoen (2017) voor het eerst lid van de Dolfijn en vanaf mei dit jaar start ik graag met het geven van Open water trainingen en OW&Zee zwemclinics, specifiek voor de Dolfijn.

Wat is jouw belangrijkste kwaliteit als trainer:

  • Ik ben energiek, persoonlijk en toegankelijk.
  • Ik ken de finesse en de details van de techniek specifiek voor open water zwemmen.
  • Ik leer de zwemmers/atleten de verschillen tussen indoor, open water en zeezwemmen.
  • Ik geef de zwemmers/atleten handvatten om zichzelf te kunnen verbeteren.

Hoe kan een atleet jou het beste bereiken voor vragen (contactgegevens, voor/na training, anders?):  Vraag het mij direct, ik bijt en schop niet ?. Dus tijdens een training, altijd de vraag gelijk stellen. Popt er een vraag op over aankomende training of lang na de training, laat het mij weten, dan kan dat vraagteken zo snel mogelijk weg gehaald worden.

  • Appen: 06-50628969 (het snelste contact)
  • Facebook: van Swimsensation (ook een snelle manier)
  • Bellen 06-50628969 (kan en mag, maar ik kan vaak niet opnemen i.v.m mijn werk)
  • Mailen: mareille@veenman.net als het geen haast heeft)