Het Eredivisie herenteam van Triathlonvereniging De Dolfijn zal komend seizoen voor alle fietsgerelateerde zaken terecht kunnen bij Cor Mantel 2wielers. De speciaalzaak aan de Hoofddorpweg zal ervoor zorgen dat de fietsen van het Amsterdamse topteam in perfecte staat verkeren voor de komende races op het hoogste landelijke triathlon niveau.

Cor Mantel 2wielers en de Amsterdamse triathlonvereniging zijn geen vreemde van elkaar: al jaren weten de vele leden van De Dolfijn de winkel te vinden voor een nieuwe (triathlon)fiets, materiaal, onderhoud of een bikefit. De nauwere samenwerking met de eredivisie atleten komt dan ook niet uit de lucht vallen.

“Wij zijn blij de atleten net een laatste zetje te kunnen geven”, laat eigenaar Jeroen Mantel weten. Ook teammanager Marcel van Moerkerk is enthousiast: “We hebben veel sterke fietsers in het team, en met goed onderhouden materiaal zullen die nog beter uit de verf komen. Samen met Cor Mantel 2wielers kunnen we het team verder professionaliseren”.