Train GRATIS mee met onze Triathlonvereniging

Twee weken lang mag jij op jouw niveau meetrainen bij Triathlonvereniging de Dolfijn. Leer, onder begeleiding van professionele trainers, technisch beter en sneller zwemmen, fietsen en lopen.

Wat kan de Dolfijn voor jou betekenen?

Starter

Je hebt je ingeschreven voor je eerste triathlon. En nu? Of het nu het zwemmen, lopen, fietsen, de wissels of het materiaal is: De Dolfijn zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid aan de start verschijnt. Maak jij het af?

Ervaren

Werk in een uitdagend klimaat aan je sportieve ontwikkeling, met de juiste trainingsopbouw en begeleiding op jouw eigen niveau. Van een sprint tot een Ironman: De Dolfijn helpt je je doelen te behalen, zodat jij de lat steeds een stukje hoger kan leggen.

Pro

Ben je een teamspeler en vastberaden de eer van De Dolfijn (en die van jezelf!) hoog te houden in één van de teamcompetities? Van de Lotto Eredivisie tot de 4eDivisie Triathlon: De Dolfijn doet mee op alle niveau’s in Nederland. Durf jij het aan?

Waar en wanneer kan jij trainen?

ZWEM

Zwem mee in het prachtige Sloterparkbad. Er is keuze uit 6 trainingen in de week, gericht op techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. Ieder niveau krijgt de juiste begeleiding.  Ga zo vaak je wilt. 

FIETS

Word sterker op de fiets. In de zomermaanden krijg je fietstraining en in de winter korting op een Wattbike-cursus en rij je mee met lange duurtrainingen. De trainingen zijn zo ingedeeld dat ze voor elk niveau toegankelijk zijn.

LOOP

Iedere woensdagavond is er looptraining op de atletiekbaan van AAC. Doe mee met pittige intervals, word sterker door de coretraining en verbeter je techniek tijdens de loopscholing.

Hoe werkt het?

Zelf ervaren hoe is het is om een triathleet te zijn? Kom meetrainen! De eerste kennismaking doen we graag tijdens de hardlooptraining op de atletiekbaan van AAC. Na deze eerste looptraining op de baan, kun je natuurlijk ook mee zwemmen of -fietsen. Elke tweede woensdag van de maand ben je welkom!

Vul hieronder je naam, e-mailadres en de datum in waarop je de eerste keer wilt komen meetrainen. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je mag twee weken geheel vrijblijvend meetrainen. Daarna wil je zeker lid worden!

ONZE CLUB BIEDT:

Veel trainings mogelijkheden
Wisselclinics
Partnerkortingen
Workshops & clinics
Club kledinglijn
Trainingsmaten op elk niveau
Trainingskampen en clinics
Transition triathlon magazine

Wat biedt de Dolfijn je nog meer

Zo vaak trainen als je wilt
Trainen in Nieuw-West
Gediplomeerde trainers
Gratis workshops en clinics
Trainingskampen
Trainingskampen

Meld je hier aan

Vanaf woensdag 15 september is het weer mogelijk om je op te geven voor onze gratis proefperiode.

Vul hieronder jouw gegevens in en selecteer de datum waarop jij wilt starten. Tot snel!