TRIATHLON TRAININGEN

Voor elk doel kun je trainen bij De Dolfijn! Van je eerste triathlon tot deelname aan de teamcompetitie (sprint- en olympische afstand) en een kwalificatiepoging voor het wereldkampioenschap. En alles daartussenin. Uit ons gevarieerde trainingsaanbod kun je bewust kiezen voor de aanpak die bij jou past.

Met een divers aanbod aan trainingen is er genoeg te kiezen. Onder het kopje Trainingsrooster vind je een overzicht van het aanbod. Onder de kopjes Zwemmen, Fietsen en Hardlopen vind je de adressen van de verschillende trainingslocaties. Als er wijzigingen zijn in het trainingsrooster, dan worden die op deze pagina en krijg je informatie via de nieuwsbrief. Heb je vragen? Neem contact op met trainerscoördinator Wouter Dijkshoorn (training@dolfijntriathlon.nl) of spreek een van de trainers aan.

We trainen volgens een jaarplan dat is opgesteld door onze trainingscoördinator. Dit plan loopt van november t/m oktober. Het jaarplan voor 2020-2021 kun je via deze link bekijken. Op de verschillende tabbladen vind je allerlei informatie. Op tabblad 1 wordt algemeen toegelicht hoe het jaarplan tot stand is gekomen, waar we ons op richten en waarom we het zo doen. Vervolgens vind je onder de volgende tabbladen allerlei verdiepende informatie. Heb je er vragen over, spreek de trainer(scoördinator aan)!