PARTNERS

Als lid van de Dolfijn kun je gebruik maken van mooie kortingen bij onze sponsors en partners. Hieronder een overzicht van de nu lopende acties.

Bij WattCycling Amsterdam Amstel train je op de wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je conditie te verbeteren. De ideale methode om in vorm de zomer te beginnen. De wattbike is een stationaire indoor fiets met vermogensmeting waarop je heel efficiënt en effectief kunt trainen en zo in weinig tijd veel resultaat kunt boeken. De ideale manier om sterk aan het voorjaar te beginnen. WattCycling is gevestigd op de Amstelvlietstraat 1.
Korting: Word nu lid en krijg €15  korting + gratis 1 extra training.
www.wattcycling.nl

AmstelFysio is dé plek in Amsterdam om te revalideren van een blessure, om een blessure te voorkomen of om te werken aan je looptechniek. Verder is er de mogelijkheid om je VO2 Max te testen of om hardloop gerelateerde workshops te volgen. Wij zien je graag tegemoet bij onze praktijk op de Amstelstraat of op de Overtoom.
www.amstelfysio.nl of bel voor een afspraak: 020 – 26 10 26 8

Momenteel hebben wij 2 locaties in Amsterdam (Buitenveldert en Oost) waar de massages plaatsvinden. Een sportmassage op regelmatige basis zorgt voor een verminderde kans op blessures (en dus uitval) bij sporten. Het stimuleert de doorbloeding en voert de afval stoffen af. Bij Sportmassage020 hebben we veel ervaring met duursporters en de hierbij voorkomende blessures. Een sportmassage werkt echter ook preventief… wacht dus niet totdat je een blessure hebt.
Korting: 10% Dolfijn korting.
www.sportmassage020.nl

Als hardloopspeciaalzaak zal Runnersworld kennis over hardlopen en bijbehorende producten over gaan brengen door middel van verschillende clinics voor de leden van De Dolfijn. Deze samenwerking biedt ook een ideale mogelijkheid om veel hardlopers kennis te laten maken met de triathlon en De Dolfijn. Voor alle leden van De Dolfijn geldt dat ze een korting krijgen van 10% op de gehele collectie.
www.runnersworld.nl

Cor Mantel 2wielers is de fietsenwinkel van Amsterdam. Je kunt bij Cor Mantel 2wielers terecht voor je nieuwe (triathlon)fiets, het onderhoud van je fiets of voor al je vragen op het gebied van fietsen. Naast het wielrennen is triathlon een grote passie van Cor Mantel 2wielers. Cor Mantel 2wielers verkoopt Isaac, Cannondale, Cube Koga, Argon18, Cervelo en nog veel meer gave merken. Het is een aanrader om een keer langs te gaan.
Korting: 10% Dolfijn korting.
www.cormantel.nl

AthleteSportsWorld.com is een online wielren, hardloop en triathlonwebshop met een showroom bij het Amstel Station. Begonnen met enkel sportvoeding in 2011, is de webshop uitgegroeid tot een webshop met vele accessoires en kleding zoals wetsuits, trisuits, wielerkleding, schoenen en helmen. Elke week komen er wel nieuwe producten bij. Ga gerust eens langs een en wetsuit of wielerkleding te passen. Ook kun je er terecht voor een Prologo zadelmeting. De koffie staat klaar…
Korting: 10-15% Dolfijn korting.
www.athletesportsworld.com (maak een account aan + stuur een email naar: info@athletesportsworld.com)