PARTNERS

Als lid van de Dolfijn kun je gebruik maken van mooie kortingen bij onze sponsors en partners. Hieronder een overzicht van de nu lopende acties.

Met een slim trainingsschema en een goede balans tussen belasting en ontspanning, kunnen we als triatleten nog meer uit onze training halen. Maar het kan altijd gebeuren dat ons lijf onverhoopt overbelast raakt. En dan? Wat moet je doen? Welke oefeningen zijn nodig voor het versnellen van je herstel en het voorkomen van een volgende blessure?

Deze vragen hoef je gelukkig niet zelf te beantwoorden, omdat Dolfijn Triathlon een Clubfysio in huis heeft die je kan helpen met deze vragen. Frans en zijn collega’s van AmstelFysio staan klaar om je verder te helpen.

Wil je alvast meer weten over AmstelFysio of een persoonlijke afspraak maken? Mail dan naar info@amstelfysio.nl of bel 020 – 26 10 26 8.

Bijvoetsport zit in Weesp en zit dus op steenworp afstand van Amsterdam.  Wij zitten daar al zo’n 50 jaar. We zijn vooral gericht op triathlon, zwemmen en hardlopen. Wij zijn ook gespecialiseerd in Wetsuits en zijn een van de weinige winkels in Nederland die fysiek wetsuits in de winkel hebben hangen. Enkele merken die wij hebben zijn 2XU, Arena, Dare2tri en Sailfish. Naast de wetsuits in de winkel organiseren wij ook wetsuittests, om elke atleet van het juiste pak te kunnen voorzien.
Met De Dolfijn zullen wij ons met name gaan richten op het zwemmen. We hebben een enorme zwemhoek, met heel veel badkleding en uiteraard ook alle zwemgear die je nodig hebt voor je trainingen. Denk hierbij aan pullboys, plank, badmuts, brillen, tassen etc. Dit alles om het zwemmen van de leden te ondersteunen. 
Hier zullen leden van de dolfijn 15% korting krijgen, op alles wat je in het zwembad nodig hebt. Met uitzondering ven de wetsuits, deze zullen uitgebreid getest en aangeschaft kunnen worden tijdens een van onze wetsuittests welke we ook voor jullie zullen gaan organiseren.
Mocht je iets nodig hebben dan kunnen jullie ons vinden op Bijvoetsport.nl. Voor specifieke vragen en/of hulp kun je ons altijd bereiken via info@bijvoetsport.nl of op 0294 412312
We hopen op een mooie samenwerking en dat we triatlon samen naar een hoger niveau kunnen tillen.

De Cádomotus Versatile rugzak is de meest veelzijdige sporttas op de markt, een rugzak voor fietsers en triatleten waar alles mee mogelijk is. Het waterdichte materiaal is sterk en als de rugzak vies wordt, veeg je hem gewoon weer schoon. Alle sluitingen, ritsen en stiksels zijn van robuuste kwaliteit. Met deze triathlon rugtas hoef je niet voorzichtig te zijn.

De Omega tijdrithelm & triathlon fietshelm is superlicht met 315g inclusief de high definition lens en Winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product! Een tijdrithelm die officieel goedgekeurd is met een mooie aerodynamische belijning. De Omega fietshelm is een goed geventileerde helm die ook erg in trek is bij tijdritten vanwege het geïntegreerde vizier.

Via de website van Bioracer kunnen leden van de Dolfijn Triathlon zowel de helm als de tas met korting aanschaffen: https://dolfijntriathlon.nl/kledinglijn/

Debestesportbh heeft als missie om vrouwen zorgeloos te laten sporten. Daarom bieden zij sinds 2019 goed ondersteunende sporttops en beha’s voor alle dames: van cup A tot 100G.
Korting: €5 Dolfijnkorting op een Bestesportbh met kortingscode DOLFIJN. Daarnaast is verzending bij een bestelling van twee bh’s gratis.
www.debestesportbh.nl

NutrID produceert sportvoeding op maat. De producten zijn 100% Nederlands fabrikaat vanuit het eigen productielab. Gratis online advies via de website www.nutrid.com

15% korting als je gebruik maakt van de kortingscode: dolfijn-nutrid-2021

Als hardloopspeciaalzaak zal Runnersworld kennis over hardlopen en bijbehorende producten over gaan brengen door middel van verschillende clinics voor de leden van De Dolfijn. Deze samenwerking biedt ook een ideale mogelijkheid om veel hardlopers kennis te laten maken met de triathlon en De Dolfijn. Voor alle leden van De Dolfijn geldt dat ze een korting krijgen van 10% op de gehele collectie.
www.runnersworld.nl

Mijn naam is Paul van de Ven. Ik ben mijn hele leven al gedreven sporter en trainer/coach in diverse sporten maar de laatste 20 jaar vooral in wielrennen en schaatsen. Omdat ik heel graag mensen wil faciliteren in de sport, ben ik samen met mijn vrouw Heleen het bedrijf Trainingsmaatje begonnen. Wij proberen sporters in de breedste zin te faciliteren. Met onze winkel hebben we de ambitie om de beste Tacx dealer van Nederland te zijn. We doen dit door:

  • Uitleen- en verhuurservice
  • Vervangend apparaat bij reparatie
  • Hulp bij installatie
  • Uitgebreide testmogelijkheden
  • Zelfde lage prijs als de onliners
  • Inruil van direct drive trainers

Tot snel, Paul van de Ven

Wil jij, naast de geboden deskundige aandacht van onze eigen Dolfijn-trainers, een 1-op-1 analyse van jouw zwemtechniek in een endless pool met behulp van video-opnames? Lees dan dit aanbod van Tri2one Coaching:
Vanuit ons unieke Test & Training Centre zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke training en coaching van triatleten. Speciaal voor leden van de Dolfijn bieden we 25% korting aan op de eerste personal swim training of zwemanalyse in onze Endless Pool. Ben je benieuwd hoe we jou al in één sessie een betere zwemmer maken? Neem dan eens een kijkje op onze website of vraag het natuurlijk aan één van je clubgenootjes die al bij ons in het bad gelegen heeft. Wie weet tot snel! Na deze analyse kun je verder werken aan de verbetering van jouw techniek tijdens onze zwemtrainingen. Bespreek jouw aandachtspunten met onze trainer en ga als een torpedo door het water na een aantal weken.

Bij WattCycling Amsterdam Amstel train je op de wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je conditie te verbeteren. De ideale methode om in vorm de zomer te beginnen. De wattbike is een stationaire indoor fiets met vermogensmeting waarop je heel efficiënt en effectief kunt trainen en zo in weinig tijd veel resultaat kunt boeken. De ideale manier om sterk aan het voorjaar te beginnen. WattCycling is gevestigd op de Amstelvlietstraat 1.
Korting: Word nu lid en krijg €15  korting + gratis 1 extra training.
www.wattcycling.nl