We zijn trots om aan te kondigen dat Bioracer onze nieuwe leverancier van clubkleding is. We zijn blij met een uitgebreid assortiment, met speciaal voor dames meer opties qua kleding. Daarnaast zijn er ook toevoegingen aan het assortiment voor fietsen en hardlopen, en kan je nu ook een trisuit voor lange afstanden kiezen. En dit alles met natuurlijk een fris nieuw ontwerp, bedankt voor iedereen die op zijn/haar favoriete ontwerp heeft gestemd en gefeliciteerd ‘Team Links’! 😉

Alle kleding is natuurlijk voor een gunstige prijs, denk bijvoorbeeld aan een setje van fietsshirt en -broek en trisuit voor €150. Op de bestellingen in de eerste bestelronde krijg je 10% korting. Die is korting al verwerkt in de prijs die je in de webshop ziet als je nu gaat kijken.
Bestellen
De kleding bestel je via de webshop van Bioracer. Als je een account maakt en inlogt, kan je bekijken wat het aanbod precies is, en wat het kost. De eerste bestelperiode loopt tot en met zondag 31 januari 2021. De levertijd van de kleding is zo’n 6 tot 8 weken, en je kleding krijg je thuisbezorgd. Op de Clubkleding pagina volgt t.z.t. meer informatie over latere bestelmomenten.
Clubkleding Passen
Vanaf medio half januari hebben we een passet van de kleding, en gaat de kledingcommissie pasmomenten organiseren. Hierover volgt later bericht via de nieuwsbrief, want het is natuurlijk belangrijk dat dit Coronaproof gebeurt. Sowieso staan er in de webshop ook maattabellen, zodat je al kan kijken welke maat je ongeveer zou moeten hebben.

Klik hier om naar de Bioracer webshop te gaan