DE DOLFIJN KLEDINGLIJN

Ga naar de webshop

Ben jij ook zo trots dat je namens De Dolfijn uit mag komen bij wedstrijden? Bestel dan sowieso je eigen Dolfijn trisuit. Wist je dat je ook loop en fietskleding van De Dolfijn kunt bestellen. Alles is A kwaliteit tegen inkoopsprijs. Leuk om herkend te worden en niet duur!

Hoe werkt dit?

 1. Passen

Er worden pasmomenten in het clubhuis gepland. De precieze data en tijdstippen worden hier en via de nieuwsbrief bekend gemaakt. De passessies voor het volgende bestelmoment (12 april) zijn op:

 • Maandag 1 april van 19.15 – 20.15uur
 • Dinsdag 2 april van 20.45 – 21.45uur
 • Zaterdag 6 april van 11.30 – 12.30uur
 • Maandag 8 april van 19.15 – 20.15uur
 1. Bestellen ( 4 x per jaar)

Als je weet wat je wilt hebben en welke maat ga je via de Dolfijn website naar de webshop. Door een eigen account aan te maken kun je vervolgens je eigen bestelling plaatsen. Het betaalsysteem van Rogelli is helaas uit de lucht. Graag je bestelling plaatsen, zonder de betaling. Rogelli neemt contact met je op.

De bestelling van het Dolfijn t-shirt gaat niet via de webshop. Stuur een mailtje naar leden@dolfijntriathlon.nl als je graag een t-shirt wilt bestellen.

 1. Afhalen (10 weken levertijd)

Alle bestellingen worden centraal geleverd (zonder verzendkosten) naar het adres van de ledenadministratie. Je ontvangt een bericht zodra de kleding is gearriveerd. Je kunt dan een afspraak maken om je bestelde kleding op te halen!

Belangrijk

 1. Bestelmomenten

Er zijn 4 bestel momenten per jaar. 28 feb, 12 april (alleen in 2019, daarna weer op 30 april), 31 augustus & 31 december. Zorg ervoor dat jij op tijd je bestelling hebt geplaatst in de webshop.

 1. Levertijd

De Levertijd is ongeveer 10 weken. Conform onderstaand overzicht.

 1. Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk. Jij hebt zelf de kleding gepast en besteld. Indien je iets niet gebruikt, of het blijkt toch niet de juiste maat te zijn adviseren wij je deze aan een andere Dolfijn door te verkopen.

 1. Defecten

Indien een kledingstuk bij levering defect is, kan dit worden geretourneerd waarnaar je een nieuwe ontvangt. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@rogelli.nl

Voorbeeld:

Het eerste bestelmoment is 28 feb. Zorg ervoor dat jij uiterlijk 28 feb je bestelling hebt geplaatst en betaald via de webshop. De levering wordt ongeveer 10 weken later verwacht. Rond 9 mei. Heb jij je bestelling al op 14 januari geplaatst, dan komt deze niet eerder. Ook deze bestelling komt rond 9 mei binnen.

 

Bestelmoment

Verwachte levering (+/- 10 weken)

28 februari 9 mei
12 april (alleen in 2019, daarna weer op 30 april) 9 juni
31 augustus 9 november
31 december 11 maart

Ga naar de webshop