DE DOLFIJN TEAMKLEDING

Naar de webshop

 

Als trotse Dolfijn sport je natuurlijk in onze clubkleding! Naast trisuits voor korte- en lange afstand is er ook een kledinglijn om in te fietsen en in hard te lopen. Er is ook een damescollectie beschikbaar. En dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs. 

 

Hoe werkt het?

  1. Passen en/of meten

In de Bioracer webshop zie je bij elk kledingstuk een maattabel staan, die je kan gebruiken om de juiste maat te bepalen. Onze bevindingen zijn dat:

  • Hardloopkleding: De herenkleding valt normaal, maar bij dames valt de hardloopkleding wat kleiner uit. Hanteer daar dus de onderkant van de maattabel. Voorbeeld: Athletics T-shirt SS V collar. Daarbij staat bij maat M 89 – 94 cm bij borstomvang. Als je bijvoorbeeld op 93 cm zit en je wilt niet te strak, ga dan voor een maatje groter.
  • Fietskleding: valt normaal
  • Trisuits: valt normaal
  1. Bestellen

Elk jaar is er een aantal bestelrondes. Wanneer deze zijn communiceren we op deze pagina, via de nieuwsbrief en op Facebook. Tijdens een bestelronde is de webshop geopend en kan je bestellen. Daarna sluit de webshop en gaat Bioracer de bestelde kleding produceren. De levertijd is 6 tot 8 weken na het sluiten van de webshop.

  1. Bezorging

Je bestelling wordt bij je thuis bezorgd.

Belangrijk

  1. Bestelmomenten

Er is een aantal bestelmomenten gedurende het jaar. Die worden via onze nieuwsbrief en op de website gecommuniceerd.

  1. Levertijd

De levertijd is 6 tot 8 weken na het einde van een bestelperiode in de webshop. Deze vind je op deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden via de e-mail nieuwsbrief.

  1. Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk. Indien je iets niet gebruikt, of het blijkt toch niet de juiste maat te zijn adviseren wij je deze aan een andere Dolfijn door te verkopen.

Heb je vragen? Stuur een mail naar kleding@dolfijntriathlon.nl