Door Mareille Rijborz – Veenman

Hierbij een update van de stand in het clubkampioenschap na de thuistriathlon in Nieuw-West. De triathlon weegt 2x zo zwaar mee voor de punten in de Clubkampioenschap. Dus hierdoor is de uiteindelijke tussenstand weer wat verschoven. De top 3 ranking voor de mannen en de vrouwen is nu:

Vrouwen:

  1. Franca van Mechelen
  2. Marieke de Groot
  3. Mareille Rijborz

Mannen:

  1. Wouter Dijkshoorn
  2. George Houwen
  3. Ronald Kleverlaan

Omdat velen zich niet hebben aangemeld op de website voor het clubkampioenschap is de ranking nog verrassender uitgepakt. Sommigen zijn nu van het podium gevallen, zonde!! Dus let op dames en heren: niet aanmelden is niet meetellen!

Bekijk nog even de totale ranking, zodat jij weet met wie jij de strijd om de beste plek aan wil gaan:Totale ranking

Next Events:

Dolfijn Open water event
Het volgende event van het clubkampioenschap is de open water wedstrijd. Deze zou 13 juni plaatsvinden, maar is verschoven naar vrijdag 28 juni 19:00u, omdat de reguliere open watertrainingen nu ook op de vrijdag plaatsvinden. Locatie is bij het Watersportcentrum Sloterplas.

Onderdelen:

  • 1 km
  • 2 km
  • en om het af te sluiten nog een tombola-estafette 50m sprintjes in teams van 4*

*De indeling van de teams voor de tombola-estafette is random, dus dat hoor je ter plekke 😉

Mail naar clubkampioenschap@dolfijntriathlon.nl  om je aan te melden, geef hierbij aan voor welk onderdeel je meedoet. Estafette kan altijd gecombineerd worden met de 1 km of 2 km, dus geef je dan voor beiden op.

Aanmelden en voor de laatste info: https://dolfijntriathlon.nl/evenement/8-clubkampioenschap-open-water-zwemmen/

Zie jullie graag in grote aantallen in het open water!*
*Mocht het toch zo zijn dat er te weinig mensen zijn, dan zal het gewoon een reguliere open water training zijn. En verschuiven we de wedstrijd naar een andere vrijdagavond.

Dolfijn Hardloopevent
Woensdag 3 juli hardloopwedstrijd op de baan 5 of 10km – hierbij gaat het om de juiste inschatting van je eindtijd en er wordt gelopen zonder horloge! 😉Zet hem alvast in je agenda.

Meld je aan via: https://dolfijntriathlon.nl/evenement/9-clubkampioenschap-hardloopwedstrijd-tijd-5-10km/