Woensdag 1 april 15.30 uur:

Naar aanleiding van het advies van het RIVM en de KNZB worden alle door de Dolfijn georganiseerde oefenwedstrijden, trainingen en zwemlessen afgelast vanaf vrijdag 13 maart tot nader order. Ook het clubhuis blijft gesloten. Het Sloterparkbad heeft ook de deuren gesloten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur.

Eveneens heeft het bestuur van atletiekvereniging AAC besloten alle trainingen af te gelasten tot nader order.

We mogen nog buiten hardlopen, fietsen en wandelen, maar houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en doe dit in je eentje!

Voor het buiten fietsen heeft de KWNU een aantal richtlijnen opgesteld. Als De Dolfijn willen we graag dat je je hieraan houdt, omdat wij andermans gezondheid net zo belangrijk vinden als die van onszelf. Normaliter zijn we trots op de groepjes Dolfijnen die in hun clubkleding aan het sporten zijn. Echter wanneer je in clubkleding sport, ben je ook het visitekaartje van De Dolfijn, en heb je nu de verantwoordelijkheid om te laten zien dat je je kunt vinden in de regels omtrent social distancing. Dus dan houd je je natuurlijk aan de richtlijnen van de KNWU. In het kort:

  • Fiets alleen en niet in groepen
  • Snuit je neus niet op straat
  • Vermijd zware trainingen
  • Doe geen gekke dingen op de fiets
  • Zorg goed voor jezelf
  • Gebruik je gezond verstand

Hier kun je de uitgebreidere richtlijnen van de KNWU lezen.

Lees hier het persbericht van de KNZB.

Bekijk hier updates van het algemeen bestuur van het overkoepelende De Dolfijn-bestuur

Bekijk hier updates van het bestuur van AAC.

Bekijk hier updates van het Sloterparkbad.