VERSLAG DOL-FUN TEAMDAG – 21 JANUARI 2024

Aanwezig:
25 Stralende Vrouwen, Vol Energie en Enthousiasme

Activiteiten:
1. Reguliere Zwemtraining met Joep (08:00 – 09:00)

De ochtend begon met een energieke zwemtraining onder leiding van trainer Joep. De training was intensief en gericht op het verbeteren van zwemvaardigheden en conditie.

2. Evaluatie met snacks & Verjaardagsviering voor Ynske (09:30 – 10:30)
Na de zwemtraining kwamen we bij elkaar in het clubhuis en kregen de ‘nieuwe gezichten’ een podium. Een vrolijke viering van Ynske’s verjaardag volgde met heerlijke taart. Het feest was zo wild dat zelfs de jarige vergeten was hoe oud ze eigenlijk was geworden.

3. Rondje Sloterplas – IJsinformatie (10:30 – 11:30)
Ervaren Sloterplaslopers deelden hun kennis over het ijs rond de Sloterplas tijdens een hardloopronde. De activiteit bevorderde teambuilding, samenwerking en een hoop gelach. De groep viel uiteen in 3 groepjes, zo kon iedereen zijn/haar eigen pace aanhouden. Na 12, 10 en 6 km kwamen we na een uurtje weer bij elkaar.
4. Lunch (11:30 – 12:30)
Een informele lunch volgde, waarbij taart en andere lekkernijen werden genoten. Tijdens de lunch werden plannen besproken en de energie opgebouwd voor het volgende deel van de dag.

5. Dol-Fashion Show: Dolfijn Kleding Collectie Editie (12:00 – 12:30)
Onderling werd er clubkleding uitgewisseld en gepast. Met 25 vrouwen is dit inderdaad chaos 🙂 Een spectaculaire modeshow waarin we de nieuwste Dolfijn Kleding Collectie paradeerden. De bestelling werd diezelfde dag nog geplaatst waardoor we nu stijlvol en snel zijn, zowel in het water als op het droge.

6. Vynyassa Yogales met Yogi Bianca (12:30 – 13:30)

In een warme zaal genoten de vrouwen van een Vynyassa yogales, begeleid door hun eigen yogi, Bianca. De yogales was gericht op het vinden van een maximale flow en het voorbereiden van het team op het komende triatlonseizoen.

7. Reflectie en Toekomstplannen (13:30 – 14:00)
De dag werd afgesloten met een korte reflectie op de activiteiten. Plannen voor het komende triatlonseizoen werden gesmeed, waarbij werd aangekondigd dat dit jaar met 25 vrouwen wordt deelgenomen, verdeeld over 4 teams in de competitie.

Conclusie:
De teamdag was een succes, vol energieke activiteiten en waardevolle momenten. Van zwemtraining en verjaardagsviering tot het rondje Sloterplas, het passen van de dolfijn kledingcollectie, en de vynyassa yogales, de dag versterkte de onderlinge band en bereidde het team voor op een succesvol triatlonseizoen.

Liefs, Ingrid en Tamara